CANELONS CREMOSOS DE PERNIL I BOLETS

Ingredients per 4 persones
 
- 16 plaques de pasta de canelons
- 100 g de pernil salat tallat a daus
- 100 g de bolets (poden ser de llauna o congelats)
- 1 ceba
- 200 mL de llet
- 1 cullerada de farina

Elaboració

- Sofregir la ceba tallada a trossets petits en una cassola.
- Quan està cuita afegir el pernil i els bolets.
- Quan estan fets, posar-hi una cullerada de farina i barrejar-ho molt bé perquè es cuini.
- Afegir els 200 mL de llet i una mica de sal, i anar remenant fins que es comenci a espessir.
- Un cop està prou espès refredar la  massa a la nevera.
- Bullir les plaques dels canelons amb molta aigua perquè no es trenquin, treure-les i posar-les sobre un drap net perquè no s'enganxin.
- Un cop fredes, omplir-les amb la barreja i enrotllar-les per formar els canelons.
- Obrir el forn a 180 ºC dalt i baix.
- Posar els canelons en una safata i cobrir-los amb una beixamel clareta i amb uns trossets de pernil. Gratinar-ho 5 minuts al forn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada