AMANIDA DE CIGRONS AMB ALVOCAT

Ingredients per 3 persones

- 1 pot de cigrons cuits
- 1/2 ceba tendra
- 1 pebrot verd
- 1 alvocat
- 10 tomàquets cherry
- 1 llauna petita de tonyina
- mostassa de Dijon
- oli d'oliva d'oliva, vinagre de Mòdena i sal

Elaboració

- Tallar la ceba (molt petita), el pebrot i l'alvocat, i posar-ho en un bol junt amb els cigrons. Afegir els tomàquets sencers i la tonyina.
- Preparar la vinagreta amb: 2/3 parts d'oli, 1/3 part de vinagre, 1 culleradeta de mostassa i una punteta de sal.
- Afegir la vinagreta als cigrons i barrejar tot molt bé.

Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: L'hora del tàper (http://cuinescuina.blogspot.com.es/)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada