AMANIDA JAPONESA DE COGOMBRE (SUNOMONO)

 Ingredients per 4 persones

- 1 cogombre japonès o holandès (270 g aproximadament)
- 1 culleradeta de sal
- 2 culleradetes de sucre
- 1 cullerada de salsa de soia
- 80 mL de vinagre d'arròs
- Sèsam negre


Elaboració

- Tallar les puntes i pelar el cogombre amb un pelador però només traient quatre tires.
- Amb l'ajuda d'un ganivet o una mandolina, tallar el cogombre a rodanxes molt fines.
- Perquè tregui la seva aigua tirar la sal damunt del cogombre i barrejar .
- Per fer la salsa: barrejar el sucre, la salsa de soja i el vinagre d'arròs.
- Escórrer bé el cogombre, barrejar-lo amb la salsa i deixar-lo reposar entre 5 i 10 minuts.
- Tornar a escórrer el cogombre i l'emplatar-lo amb una mica de sèsam negre per sobre.


Aquesta recepta està adaptada del blog : Bon Viveur (https://www.bonviveur.es/recetas/)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada