SALTAT DE POLLASTRE TERIYAKI AMB VERDURES

Ingredients per 4 persones

- 3 pits de pollastre, a daus
- sal, al gust
- pebre, al gust
- 1 culleradeta d'all, triturat
- ½ tassa de salsa de soja (118 mL)
- ⅓ tassa de mel (113 g)
- 1 ½ cullerades de llavors de sèsam, més per guarnir
- 1 ceba, tallada a rodanxes
- 2 pebrots petits, tallats a rodanxes fines
- 2 tasses de bròquil (500 g)
- 1 ceba verda, tallada a rodanxes fines
- arròs blanc, cuit


Elaboració

- En una paella, fregir el pollastre tallat a foc mitjà-alt fins que estigui gairebé fet. Sal i pebre al gust.
- Reduir el foc a mitjà, afegir l'all triturat i donar un parell de tombs perquè es cuini una mica.
- Afegir la salsa de soja, la mel i 1 cullerada de llavors de sèsam. Remenar fins que espesseixi.
- Retirar el pollastre de la paella, deixant la salsa, i afegir les verdures.
- Tapar la paella durant uns minuts i deixar-ho coure fins que les verdures comencin a estovar-se.
- Treure la tapa i remenar fins que la salsa es torni espessa.

Dividir l'arròs, les verdures i el pollastre de manera uniforme entre 4 plats. A sobre, empolvorar llavors de sèsam i ceba tallada a rodanxes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada