MUSCLOS AMB VINAGRETA DE TOMÀQUET I PEBROT

Ingredients per 4 persones

- 2 Kg de musclos
- 1 fulla de llorer
- 1/2 got de vi blanc
- 1 polsim de pebre negre
- 1/2 pebrot vermell
- 1/2 ceba
- 1 tomàquet
- salsa romesco
- vinagre
- oli d'oliva i sal

Elaboració

Preparació dels musclos:
- Rentar molt bé els musclos i posar-los en la olla tapada junt amb la fulla de llorer, el vi blanc i el pebre negre durant 5-10 minuts fins que s'obrin.
- Reservar-los i un cop estiguin freds, treure la balba que no conté la carn i posar-los en una safata. 

Preparació de la vinagreta:
- Tallar les verdures molt petites i posar-les en un bol. Afegir un raig petit de vinagre, un bon raig d'oli i un polsim de sal. Remenar fins que quedi tot molt ben barrejat.

Presentació:
- Damunt de cada musclo posar una cullerada de vinagreta i una culleradeta de salsa de romesco.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada