Ingredients per 4 persones
- 400 g de cigrons cuits
- 400 g d'espinacs congelats
- 1 ceba
- 2 alls
- 1 culleradeta pebre vermell dolç
- 1/2 culleradeta de pebre vermell picant
- 1 polsim de comí
- oli d'oliva i sal
Elaboració
- En una olla amb aigua i sal bullir els espinacs.
- En una paella amb un raig d'oli posar la ceba i els 2 alls picats i quan estiguin daurats, incorporar els espinacs.
- Afegir el pebre vermell dolç, el picant, el comí i un polsim de sal. Remenar bé.
- Apujar una mica el foc i afegir els cigrons escorreguts, barrejar i deixar fer fins que es daurin una mica.
Es pot acompanyar amb un ou ferrat i una mica de pa.
Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: Mis recetas veganas (https://recetasveganas.net/)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada