CIGRONS ESPECIATS AMB CÚRCUMA I COCO

Ingredients per 3 persones

- 3 alls
- oli d'oliva
- sal i pebre
- 1 ceba
- 1 tros de gingebre picat
- 1 culleradeta de cúrcuma
- 1 culleradeta de nyora picada o 1/2 de pebre vermell picant
- 400 g de cigrons cuits
- 400 mL de llet de coco
- 400 mL de brou de pollastre
- 1 manat d'espinacs o bledes o kale
- 1 iogurt natural
- pa de pita

Elaboració

- En una olla a foc mitjà amb un raig d'oli posar la ceba i ells alls picats junt amb el gingebre i un polsim de sal i pebre. Deixem que es cogui fins que la ceba comenci a daurar-se.
- Afegir la cúrcuma, la nyora i els cigrons. Coure fins que els cigrons es daurin una mica i es comencin a desfer (8-10 minuts).
- Posar la llet de coco i el brou de pollastre durant 30 minuts fins que s'hagi reduït una mica.
- Afegir els espinacs i coure-les fins que s'estovin.

Es pot emplatar una cullerada de iogurt en cada plat, un polsim de cúrcuma i un pa de pita.

Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: Directo al paladar (https://www.directoalpaladar.com/)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada