POLLASTRE XINÈS AMB AMETLLES

Ingredients per 4 persones

- 3 o 4 pits de pollastre
- 1 ceba
- 1 carabassó
- 2 pastanagues
- 1/2 pebrot verd
- 2 tiges d'api
- 80 g d'ametlles torrades
- 50 mL de brou de pollastre
- 1 cullerada de gingebre ratllat
- 4 cullerades de salsa de soja
- 3 cullerades de salsa d'ostres
- 2 cullerades d'oli de sèsam
- 1 cullerada de farina de blat de moro (Maizena)
- 1 cullerada de sucre morè
- oli d'oliva i sal

Elaboració

- Preparar la marinada del pollastre. En un bol gran barrejar: el gingebre, la salsa de soja, la salsa d'ostres i el sucre.
- Tallar els pits de pollastre a daus i posar-los a marinar durant 30 minuts a la nevera.
- En un wok a temperatura mitjana-alta amb un raig d'oli posar les pastanagues tallades a mitges rodanxes i el pebrot tallat a daus, i coure-ho durant 3 minuts.
- Afegir la ceba tallada a juliana, el carabassó i l'api tallats a daus i coure-ho durant 3 minuts més. Treure-ho tot i reservar.
- Posar l'oli de sèsam i el pollastre i coure-ho uns 10 minuts fins que el pollastre estigui fet.
- Afegir les verdures, les ametlles i un polsim de sal.
- Barrejar la farina de blat de moro amb el brou de pollastre i afegir-ho al wok. Coure durant 5 minuts.

Es pot acompanyar d'arròs blanc.

Aquesta recepta està adaptada del blog: El mundo en recetas (https://elmundoenrecetas.com/).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada