MAGDALENES

Ingredients

- 2 ous grossos
- 175 g de sucre
- 60 mL de llet
- 190 g d’oli de gira-sol
- 210 g de farina
- 2 culleradetes de mel
- 5 g de llevat químic
- sal
- ratlladura de llimona

Elaboració

- Pre-escalfar el forn a 200 ºC (encendre només la part de baix i sense ventilador).
- En un bol batre els ous i el sucre. Es pot utilitzar la batedora elèctrica.
- Afegir la llet, la mel i l'oli i barrejar una mica més.
- Per últim posar la farina i el llevat tamisats i la ratlladura de llimona. Barrejar molt bé i deixar-ho reposar a la nevera com a mínim 1 hora.
- Repartir la massa en motlles de paper, però omplint-los fins a 3/4 parts.
- Posar-los 10 minuts a 200 ºC només amb el foc de baix i 10 minuts més a 190 ºC amb el foc de dalt i de baix.


Aquesta recepta està adaptada del blog: Cuina.cat (www.cuina,cat).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada