BACALLÀ AMB MEL

Ingredients per 4 persones

- 600 g de bacallà dessalat i sense espines de la part del morro
- 2 cullerades de farina
- 125 mL aigua mineral molt freda
- 2 cullerades de mel
- oli d'oliva

Elaboració

- Eixugar el bacallà dessalat amb un drap de cuina i el tallar-los trossos de 3 a 5 cm.
- Preparar la pasta d'arrebossar: en un bol barrejar 2 cullerades de farina amb els 125 mL d'aigua molt freda fins aconseguir una pasta ni molt clara ni molt espesa i les 2 cullerades de mel.
- Arrebossar els trossos de bacallà i fregir-los en una paella amb oli abundant i calent.
- Treure'ls i posar-los en un plat amb el paper de cuina perquè s'absorbeixi l'oli.

Es poden acompanyar amb una mica d'amanida o escarola.


Aquesta recepta està adaptada del blog: Cuina cinc (http://cuinacinc.blogspot.com/).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada