Ingredients per 6 persones
- 1/4 kg de cloïsses
- 3/4 kg de rap en rodanxes
- 1 ceba
- 1 tomàquet
- 1 copa de vi blanc sec
- 2 cullerades d'all i julivert picats
- farina
- 8 ametlles torrades
- 1 bri de safrà en branca
- oli d'oliva
- sal
Elaboració
- Salar i enfarinar el rap.
- En una paella a foc fort amb un bon raig d'oli, fregir-lo durant un minut per cada costat. Reservar
- En la mateixa paella a foc fluix, sofregir la ceba picada i el tomàquet ratllat.
- Mentrestant fer una picada amb les ametlles i el safrà. Diluir amb el vi.
- Quan el sofregit estigui fet, apujar el foc i afegir la picada. Deixar un parell de minuts fins que el vi es redueixi una mica.
- Afegir el rap, les cloïsses, l'all i el julivert, i coure-ho tot a foc mig durant 10 minuts a foc mitjà.
Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: Directo al paladar (https://www.directoalpaladar.com/)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada