CALAMARS AMB CIGRONS

 Ingredients per 2 persones

- 3 calamars una mica grossos
- cigrons
- 1 all
- 1 bitxo
Oli d’oliva
Sal
Pebre

Elaboració

- Salpebrar els calamars.
- En una cassola amb un bon raig d'oli, posar l'all esclafat i el bitxo partit (però sense les llavors) perquè deixi anar el punt picant. Deixar-ho un parell de minuts fins que l'all es dauri una mica.
- Afegir els calamars sencers i sofregir-los a foc mitja durant uns 8-10 minuts. Perquè l'oli agafi el màxim de gust, els calamars han de treure la seva aigua i se l'han de tornar a veure.
- Posar els cigrons, barrejar bé i rascar una mica el fons perquè els cigrons agafin el gust. Deixar durant 2 o 3 minuts.


Recepta del Fermí Puig publicada per l'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada