BACALLÀ AMB SALSA VERDA

Ingredients per 4 persones

- 400 g de bacallà dessalat o fresc, dos lloms
- 2 grans d'all
- julivert fresc
- 50 mL de vi blanc
- 180 de brou de peix 
- farina de blat per a arrebossar el bacallà
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- un trosset de pebre de cayena (opcional)


Elaboració

- Tallar els 2 lloms de bacallà per la meitat i passar-los per farina.
- En una cassola a foc mig amb 4 cullerades d'oli d'oliva verge extra daurar lleugerament els alls picats molt fins. Opcionalment també es pot posar el trosset de cayena.
-  Posar el bacallà amb la pell cap amunt i moure la cassola de manera contínua cap endavant i endarrere, de manera que el peix es vagi movent dins de la cassola. De tant en tant, amb una cullera, tirar líquid per sobre de la pell del peix.
- Afegir el vi blanc i la meitat del brou de peix. 
- Continuar movent i regant amb la cullera de tant en tant durant 6-10 minuts fins que el bacallà estigui cuit.
- Finalment, afegir el julivert molt picat i la resta del brou de peix, tapar la cassola i coure dos minuts perquè el peix s'acabi de fer al vapor.


Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: Directo al paladar (https://www.directoalpaladar.com/)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada