FRITTATA D'ESPINACS, XAMPINYONS I FORMATGE MANXEC

 Ingredients per 4 persones

- 400 g xampinyons portobello
- 200 g espinacs frescos
- 1 porro
- 4 ou
- 50 mL de llet
- 50 g de formatge manxec
- 3 cullerades d'oli d'oliva verge extra
- 2 grans d'all
- sal i pebre


Elaboració

- Obrir el forn dalt i baix a 150 ºC.
- Greixar un motlle rodó d'uns 23 centímetres de diàmetre amb unes gotes d'oli, i folrar la seva base amb paper de forn. 
- En una paella posar l'oli a escalfar i saltejar els alls picats i el porro tallat en rodanxes fines.
- Apujar el foc, afegir els xampinyons portobello tallats a trossets petits, i els coure'ls fins que estiguin fets. 
- Afegir els brots d'espinacs i coure'ls amb la resta d'hortalisses durant cinc minuts.
- En un bol batre els ous amb un pessic de sal, i afegir el formatge manxec ratllat, la llet i les verdures saltades. 
- Posar la mescla al motlle i enfornar durant 30 minuts o fins que es vegi la mescla quallada.


Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: Directo al paladar (https://www.directoalpaladar.com/)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada