ARRÒS AMB XAMPINYONS

 Ingredients per 4 persones

- 300 g d'arròs
- 1 ceba
- 1 all
- 300 g de xampinyons
- 100 g de pernil salat
- oli d'oliva
- sal i pebre

salsa de tomàquet:
- 1 pot gros de tomacons en conversa
- 1 fulla de llorer
- julivert
- oli d'oliva
- sal
- sucre


Elaboració

- Bullir l'arròs, escórrer-lo i remullar-lo.
- En una paella amb un raig d'oli posar la ceba i all picats i sofregir-los fins que agafin un color daurat.
- Posar els xampinyons tallats a làmines fines i el pernill talladet a trossets petits.
- Un cop cuit, afegir l'arròs coure-ho tot junt durant un parell de minuts.
- Per fer la salsa: en una altra paella amb un raig d'oli posar els tomàquets i la resta d'ingredients i coure durant 10-15 minuts fins que l'aigua ha reduït i ha quedat espessa.
- Repartir l'arròs als plats junt amb la salsa de tomàquet.


Aquesta recepta està adaptada del llibre Arròs d'abans, arròs d'ara de Mariona Quadrada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada