CURRI D'ALBERGÍNIES, ESPINACS I TOMÀQUETS

Ingredients per 4 persones

- 1 ceba
- 2 alls
- 50 g de gingebre fresc
- 1 guindilla
- 10 g de comí mòlt
- 10 g de garam masala
- 10 g de coriandre mòlt
- 5 g de cúrcuma molta
- 75 g de tomàquet concentrat
- 50 g d'oli de gira-sol
- 2 albergínies
- 2 tomàquets
- 80 g d'espinacs frescos
- 300 mL de brou de verdures
- oli d'oliva 
- sal


Elaboració

- En un robot de cuina triturar la ceba trossejada, els grans d'all, el gingebre fresc tallat a trossos petits, la guindilla sense les llavors (que és el que pica), el comí, el garam masala, el coriandre, la cúrcuma, el tomàquet concentrat i l'oli de gira-sol. Quan sigui una pasta homogènia, parar i reservar.
- Tallar les albergínies a daus de 2 cm aproximadament i els tomàquets en vuit grillons cadascun. 
- En una cassola amb un raig d'oli posar la pasta reservada i l'albergínia, barrejar bé i coure 10 minuts a foc baix.
- Afegir el brou de verdures i coure durant 30 minuts. 
- Posar els tomàquets i coure 10 minuts. 
- Finalment afegir els espinacs i coure uns minuts fins que s'hagin escalfat. 
- Salar al gust i servir immediatament amb coriandre fresc escampat per sobre.
Acompanyar d'arròs blanc i pa naan.


Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: Directo al paladar (https://www.directoalpaladar.com/)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada