CURRI DE CIGRONS

Ingredients per 3 persones

- 30 mL d'oli d'oliva
- 1 ceba
- 2 grans d'all
- sal
- 1 guindilla
- 1 culleradeta de comí mòlt
- 1 cullerada de curri
- 1 tros d'arrel de gingebre (uns 20 grams)
- 1 culleradeta de cúrcuma
- 3 o 4 grans de llavors de coriandre
- 1 cullerada de tomàquet fregit
- 400 g de cigrons cuits
- 400 mL de llet de coco
- 1 llima
- coriandre o julivert


Elaboració

- En una cassola amb un raig d'oli d'oliva, posar la ceba i el gra d'all picats. Coure a foc mig-baix fins que la ceba quedi transparent.
- Tallar la guindilla a trossos petits (treure les llavors per evitar piqui molt) i posar-la a la cassola.
- Afegir també el tros d'arrel de gingebre ratllat.
- En un morter picar el comí, el curri, la cúrcuma i els grans de llavors de coriandre.
- Afegir les espècies a la cassola i torrar-les lleugerament perquè desprenguin totes les seves aromes.
- Incorporar el tomàquet fregit, els cigrons cuits i barrejar tots els ingredients.
- Posar la llet de llet de coco i deixar coure 10 -15 minuts fins que espesseixi.
- Afegir unes gotes de suc de llima abans de servir el guisat.
Servir amb uns trossets de llima i una mica de coriandre o julivert picat, i acompanyar d'arròs blanc o pa naan.


Aquesta recepta està adaptada del blog : Bon Viveur (https://www.bonviveur.es/recetas/)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada