MOTLLES D'ARRÒS AMB ALBERGÍNIA

 Ingredients per 4 persones

- 300 g d'arròs
- 2 albergínies
- 1 tall de cansalada curada
- 4 tomàquets madurs
- 100 g d'olives negres d'Aragó
- orenga
- oli d'oliva
- sal


Elaboració

- Bullir l'arròs, escórrer-lo i remullar-lo amb aigua freda perquè els seus grans perdin una mica de midó. Posar-lo en 4 flameres untades amb unes gotes d'oli.
- En una paella amb un raig d'oli fregir l'albergínia pelada i tallada a dauets.
- Un cop cuita, treure una mica d'oli de la paella i posar la cansalada tallada a trossets,
- Un cop cuita, afegir els tomàquets ratllats, un polsim d'orenga i un polsim de sal.
- Quan el tomàquet està fet posar les olives i donar un parell de tombs.
- Desemmotllar l'arròs a cadascun dels plats i repartir el contingut de la paella per sobre.


Aquesta recepta està adaptada del llibre Arròs d'abans, arròs d'ara de Mariona Quadrada.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada