TRUITA DE PASTANAGA AL CURRI

Ingredients per 4 persones

- 4 pastanagues
- 1 ceba petita
- 6 ous
- 1 culleradeta de curri
- sal
- pebre
- oli d'oliva


Elaboració

- Rentar i pelar les pastanagues. Ratllar-les i reservar-les.
- Tallar la ceba ben fina.
- En una paella amb un raig d'oli posar la ceba a sofregir.
- Quan estigui una mica tova, posar una culleradeta de curri i la pastanaga, i saltejar juntament amb la ceba.
- Batre els ous amb un polsim de sal i de pebre.
- Quan la ceba i la pastanaga estiguin cuits barrejar-ho amb els ous batuts i remenar perquè s'integrin bé.
- Per fer la truita posar un raig d'oli a la paella i abocar la barreja perquè es vagi coent. Girar-la amb compte perquè es cogui per l'altre costat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada