BIKINI AMB TÒFONA I CEBA CARAMEL.LITZADA

Ingredients per 4 persones

- 8 llesques de pa de motlle
- 250 g de botifarra “del perol”
- 40 g (4 cullerades) de melmelada de ceba caramel·litzada
- 15 g (2 cullerada) de tòfona triturada en oli d'oliva
- 30 g de rúcula
- 80 g (4 rodanxes) de formatge cheddar
- 35 g (cullerades) de mantega o margarina per a untar la part externa


Elaboració

- Treure la pell de la botifarra i tallar-la a rodanxes fines.
- Barrejar la melmelada de ceba amb la tòfona triturada en oli. Si cal, afegir sal i pebre.
- Amb un pinzell untar les llesques amb una mica de mantega (serà la part exterior).
- Untar 4 llesques amb la barreja de ceba i tòfona (part interior).
- Posar a sobre els talls de botifarra i una rodanxa de formatge, i tapar amb l'altra llesca.
- Escalfar en una paella, planxa o sandvitxera fins que el pa es torri una mica.
- Posar una mica de rúcula dins de cada entrepà.
- Tallar en 2 triangles cadascun i servir calent.


Aquesta recepta està adaptada d'una experiència gastronòmica a La Patente (https://la-patente.es/).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada