Ingredients per a 4 persones
- 1 ceba
- 2 porros
- 1 carabassó
- 2 pastanagues
- 1 patata
- 2 porros
- 1 carabassó
- 2 pastanagues
- 1 patata
- 250 mL aigua o brou de verdures
- oli d'oliva
- sal
- pebre negre mòlt
- pebre negre mòlt
Elaboració
- Rentar el porro i tallar-lo a trossos petits. Pelar i picar la ceba.
- En una olla grossa amb un raig d'oli posar la ceba picada i el porro tallat. Un cop s'han estovat una mica, afegir la el carabassó i la pastanaga tallats a trossos.
- Pelar la patata, tallar-la a trossos i afegir-la a la olla.
- Cobrir-ho tot amb el brou, tapar i deixar bullir durant uns 30 minuts.
- Un cop estigui una mica fred, triturar-ho fins que tingui consistència de crema i afegir un raig de llet.
Es pot empolvorar amb un polsim de pebre negre.
Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: Directo al paladar (https://www.directoalpaladar.com/)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada