FRICASÉ DE POLLASTRE

Ingredients per a 4 persones

- 1 pollastre trossejat 8 peces de grandària mitjana
- 300 g xampinyons
- 300 mL nata líquida per a cuinar
- julivert
- 500 mL brou de pollastre
- 1cullerada farina blat de moro
- 3 cullerades oli d'oliva
- sal i pebre
- 1 ceba
- 1 gra d'all
- 50 g mantega
- 1/2 cullerada mostassa de Dijon
- 75 mL vi blanc

Elaboració

- Salpebrar el pollastre trossejat i daurar-lo en una cassola a foc molt viu amb tres cullerades d'oli d'oliva.
- Afegir el vi blanc i el brou de pollastre, deixant que cogui durant uns 30 minuts aproximadament, fins que la carn quedi ben tendra.
- En una altra cassola, coure a foc mig-baix amb la mantega, el gra d'all i la ceba molt picada fins que estiguin ben daurats.
- Incorporar els xampinyons filetejats i la farina, remenar bé, i deixar que prenguin color. 
- Posar aquesta preparació sobre la cassola amb el pollastre i afegir la nata líquida i la cullerada de mostassa.
- Cuinar el conjunt durant deu minuts més o menys i empolvorar amb julivert o farigola fresca. 

Es pot acompanyar amb arròs blanc o basmati.

Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: Directo al paladar (https://www.directoalpaladar.com/)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada