- 500 mL de llet
- 250 g de farina
- 3 ous
- 1 cullerada d'oli
- polsim de sal
Elaboració
- Batre els ous en un bol i barrejar-los amb la farina.
- Afegir la llet i tornar a barrejar. Si la llet està freda s'evita que es facin grumolls.
- Afegir l'oli i la sal.
- Posar oli en una paella i quan està calent, afegir un cullerot de massa de crep de manera que cobreixi tot el fons però amb una capa molt fina. Quan veiem que s'ha pres tota, ja la podem girar. Per girar-la és important utilitzar una espàtula que sigui llarga.
Les podem fer salades:
- de salmó fumant amb formatge mascarpone i oli d'anet
- de sobrassada amb mel i formatge brié (gratinades)
- d'espinacs amb panses i pinyons (calentes)
- de pernil dolç i formatge
- de formatge per untar, enciam i salmó fumat
- de pit de pollastre i crema de formatge o mostassa
Les podem fer dolces: amb crema de cacau, melmelada, etc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada