POLLASTRE AMB IOGURT

Ingredients per 4 persones

- 400 g de pit de pollastre tallat a daus
- 1 ceba
- 1 cullerada de farina
- 1 raig d'aigua
- 2 cullerades de nous
- 2 cullerades de panses
- 1 iogurt natural
- julivert
- oli d'oliva
- sal i pebre

Elaboració

- Salpebrar el pollastre, fregir-lo en una paella amb poc oli i reservar.
- En la mateixa paella posar la ceba tallada en juliana i deixar-la enrossir una mica. Afegir la farina, remenar bé, afegir l'aigua i tornar a remenar. Deixar fins que l'aigua s'hagi evaporat.
- Posar les nous, les panses, el iogurt i una mica de sal.
- Afegir el pollastre, remenar bé i coure 3 minuts a foc mig.
- Servir i posar una mica de julivert fresc per sobre.


Aquesta recepta està adaptada de l'usuari de twitter: @VerdPrimavera (https://twitter.com/VerdPrimera?lang=es)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada