BACALLÀ A LA LLAUNA

Ingredients per 4 persones

- 4 lloms de bacallà
- 1 pot de fesols cuits
- 2 alls
- julivert
- 1 culleradeta de pebre vermell dolç
- 1 got de vi blanc
- farina
- oli d'oliva

Elaboració

- Pre-escalfar el forn dalt i baix a 180 ºC.
- Per dessalar el bacallà fer el següent: posar els lloms coberts completament d'aigua en un recipient a la nevera amb la pell cap a dalt i deixar en remull sense canviar l'aigua durant 2 dies. Durant 3 dies més canviar l'aigua 2 cops al dia.
- Enfarinar el bacallà, fregir-lo amb bastant d'oli i reservar. Posar-lo en una safata de forn sobre dels fesols cuits.
- En la mateixa paella fregir els alls tallats petits i el julivert. Afegir el pebre dolç i tirar el vi blanc de seguida per evitar que el pebre es cremi.
- Deixar reduir una mica el vi durant 3 o 4 minuts.
- Posar aquesta salsa damunt del bacallà i posar-lo al forn durant 5 minuts.


 Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: La cuina de sempre (http://lacuinadesempre.blogspot.com/)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada