PASTÍS DE PASTA DE FULL DE VERDURES

Ingredients per 4 persones

- 1 làmina de pasta de full (rodona o quadrada) o pasta brisa o massa per pizza
- 1 porro
- 4 xampinyons
- 1/2 pebrot vermell
- 1 tomàquet
- 1 cullerada de sèsam torrat
- 70 g formatge ratllat (parmesà)
- 1 o 2 cullerades de llet evaporada
- oli d'oliva i  sal

Elaboració

- Pre-escalfar el forn dalt i baix a 180 ºC.
- Posar la làmina de pasta de full full a la safata de forn sobre paper vegetal per evitar que s'enganxi. Doblegar les vores capa a dins perquè quedin més dobles.
- Tallar les verdures a làmines el més fines possible i disposar-les sobre la làmina.
- Afegir la llet evaporada, un raig d'oli i un polsim de sal i per últim, el formatge ratllat i el sèsam.
- Posar al forn durant uns 15 minuts fins que les verdures estiguin cuites.


Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina:Cocina.es (https://www.cocina.es/)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada