SOPA DE PA

Ingredients per 4 persones

- 4 llesques de pa sec integral
- 1,5 L de brou de verdures (o de pollastre)
- 2 alls
- 1 cullerada de postre de pebre dolç
- 1 branca de farigola
- 1 ou
- oli d'oliva
- sal i pebre

Elaboració

- Tallar les 4 llesques a trossos.
- En una olla amb una mica d'oli fregir els alls laminats evitant que s'enrosseixin molt perquè amarguejarien.
- Afegir el pa, un polsim de sal i pebre. Remenar i deixar fregir una mica.
- Posar el brou de verdures, el pebre dolç i la branqueta de farigola. Deixar fer xup-xup durant 10 minuts amb la olla tapada.
- Abans de treure-ho del foc, tirar l'ou batut i remenar molt ràpid amb un batedor de barnilles perquè l'ou al quallar faci filets i es barregi molt bé amb la resta.
- Servir molt calent.


 Aquesta recepta està adaptada de l'usuari de twitter: @VerdPrimavera (https://twitter.com/VerdPrimera?lang=es)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada