- 1 ceba
- 1 pebrot vermell
- 1 albergínia
- 2 pastanagues
- 1 grapat de xampinyons
- 1 pebrot vermell
- 1 albergínia
- 2 pastanagues
- 1 grapat de xampinyons
- 1/3 tassa d’olives negres amb pinyol
- 6-8 prunes seques sense pinyols senceres o tallades en dos
- 1/3 tassa de salsa de soja
- 1/3 tassa d’oli d’oliva verge
- 1/3 tassa d’oli d’oliva verge
Elaboració
- Pre-escalfar el forn a 180 ºC dalt i baix.
- Tallar la ceba, el pebrot i l'albergínia a daus d’uns 2 cm. Tallar les pastanagues en rodanxes d’1cm.
- Posar les verdures en una safata de forn i afegir les olives i les prunes.
- En un pot de vidre, posar l’oli i la salsa de soja i barrejar bé. Afegir-ho damunt de les verdures i remenar una mica perquè quedin totes impregnades de la salsa.
- Posar-ho al forn durant uns 45 min.
- En un pot de vidre, posar l’oli i la salsa de soja i barrejar bé. Afegir-ho damunt de les verdures i remenar una mica perquè quedin totes impregnades de la salsa.
- Posar-ho al forn durant uns 45 min.
Es pot fer amb les verdures que es vulgui: carabassa, alls sencers, bròquil, etc.
Com que la soja és molt salada, les verdures no s'han de salar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada