VERDURES A LA ITALIANA

Ingredients per 4 persones

- 250 g de xampinyons
- 1/2 bròquil
- 300 g de tomàquets xerry
- 4 alls
- oli d'oliva, sal i pebre
- suc de 1/2 llimona
- julivert
- orenga

Elaboració

- Pre-escalfar el forn a 180 ºC dalt i baix.
- Tallar en daus els xampinyons i separar els arbrets del bròquil. Posar-ho, junt amb els tomàquets xerry en un bol i afegir: sal, pebre, julivert, orenga, suc de llimona i oli. Remenar-ho tot bé.
- Posar les verdures en una safata de forn folrada amb paper de cuina i posar-ho al forn durant 20-25 minuts fins que el bròquil agafi un color daurat i els tomàquets s'hagin estovat una mica.

Es poden utilitzar altres verdures com: carabassó, pastanaga, etc.

Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: Directo al paladar (https://www.directoalpaladar.com/)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada