SALMÓ AL FORN AMB FRUITS SECS

Ingredients per 4 persones

- 4 lloms de salmó
- 60 g d'avellanes torrades
- 1/2 cullerada de farigola
- 2 cullerades de mel
- all en pols
- oli, sal i pebre

Elaboració

- Pre-escalfar a 180 ºC el forn dalt i baix.
- Per fer la picada, posar a la batedora les avellanes, la farigola, l'all, sal i pebre, i triturar-ho bé.
- Posar un raig d'oli en una safata de forn i col·locar els lloms de salmó amb la pell a sota.
- Amb un pinzell repartir la mel damunt de cada llom i repartir per sobre la picada amb les avellanes.
- Posar al forn durant uns 8 minuts.
- Posar la safata en la part alta del forn perquè es gratinin els lloms durant 1 o 2 minuts més.

Aquesta recepta està adaptada del blog: Todos a comer (https://www.todosacomer.net/)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada