AMANIDA TÈBIA DE QUINOA

Ingredients per 2 persones

- 1 got de quinoa
- 2 gots de brou de pollastre
- 1/2 got de vi blanc
- 1 ceba
- 1 pebrot verd
- 100 g de bacó a trossos
- 1 all
- fulles d'enciam
- fulles de menta
- cibulet
- oli d'oliva i sal

Elaboració

- Picar la ceba i sofregir-la lleugerament en una olla.
- Picar l'all i afegir-lo juntament amb la quinoa. Barreja una mica, afegeix el brou de pollastre i deia bullir.
- Tallar el pebrot en tires llargues i sofregir-les en una paella amb poc oli. Reservar.
- En la mateixa paella daurar els trossos de bacó.
- Quan la quinoa es quedi sense brou afegir el vi i deixar-lo fins que es consumeixi.
- En el centre del plat posar la quinoa i a sobre el pebrot i el bacó. Al voltant posar les fulles d'enciam i de menta, i el cibulet.
- Regar amb un raig d'oli.


Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: Directo al paladar (https://www.directoalpaladar.com/)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada