CEBICHE DE LLUÇ, COGOMBRE I TOMÀQUET

Ingredients per 4 persones

- 600 g de lloms de lluç
- 200 g de cogombre
- 1 tomàquet madur
- 1/2 ceba
- 2 llimes
- 1 cullerada de julivert picat
- 1 cullerada de coriandre picat
- 1 bitxo fresc (opcional)
- oli d'oliva
- sal

Elaboració

- Ratllar el tomàquet i amanir-lo amb dues cullerades d'oli d'oliva i un polsim de sal.
- Picar la ceba a làmines fines i no gaire llargues. Picar el bitxo molt petit si es decideix posar.
- Pelar i tallar el cogombre a daus petits.
- Tallar el lluç a daus (de la mateixa mida que el cogombre). Barrejar amb el suc de les llimes, el cogombre, la ceba, el julivert, el coriandre i una mica de sal. Posar-ho tapat a la nevera durant uns 20 minuts.
- Servir el cebiche una mica escorregut amb el tomàquet amb l'oli per sobre.

Aquesta recepta està adaptada del blog: El Comidista (https://elcomidista.elpais.com/).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada