AMANIDA DE QUINOA AMB POLLASTRE

Ingredients per 4 persones

- 3 pits de pollastre
- 100 g de quinoa
- 2 tomàquets
- api
- 1 pebrot vermell
- formatge de cabra
- 1 llimona
- 2 llimes
- vinagre de Jerez
- oli d'oliva, sal i pebre
- julivert

Elaboració

- Fer bullir la quinoa en aigua durant 20 minuts.
- Salpebrar els pits de pollastre i coure-les a la vaporera durant uns 5 minuts.
- Tallar els tomàquets a daus, l'api i el pebrot.
- Posar les verdures en un bol gran junt amb la quinoa i el pollastre.
- Afegir el julivert i el formatge de cabra tallat a trossos grans.
- En un bol petit fer la vinagreta amb l'oli, el suc de la llimona i les llimes i el vinagre de Jerez.
- Afegir al bol de l'amanida i deixar reposar a la nevera durant uns minuts.


Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: Directo al paladar (https://www.directoalpaladar.com/)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada