SOPA DE MENTA

Ingredients per 4 persones

- 1,5 L d'aigua mineral
- 300 g de pa eixut
- un manat gran de menta
- un raig d’oli d’oliva verge
- sal
- 1 ou (opcional)

Elaboració

- En una olla posar l'aigua a bullir amb la menta i una mica de sal.
- Al cap de 10 minuts, treure-ho del foc, tapar la olla i deixar que infusioni durant 5 minuts.
- Colar el brou i afegir el pa eixut. Remenar amb una vareta perquè el pa es vagi desfent i quedi com una crema.
- Tornar-ho a posar al foc durant 5 minuts. Corregir de sal i servir amb un filet d’oli d’oliva verge pel damunt.

- També es pot afegir un ou sencer al final, ja fora del foc. Remenar amb una vareta perquè es vaig esfilagarsant.


Aquesta recepta està adaptada del lloc web de Rac1 (https://www.rac1.cat/).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada