AMANIDA TÈBIA DE FORMATGE DE CABRA

Ingredients per 2 persones

- 100 g de barreja d'enciams
- 2 rodanxes de formatge de cabra tipus rulo
- 2 llesques de pa de motlle
- 100 g de bacó a tiretes primes
- un grapat de panses
- un grapat pinyons
- d'oli d'oliva
- reducció de vinagre balsàmic

Elaboració

- En una paella amb una mica d'oli daurar les panses i els pinyons. Reservar.
- En la mateixa paella fregir les tires de bacó. Reservar.
- Amb un motllo petit, tallar 2 rodones de pa de la mida de les rodanxes de formatge. Torrar-les lleugerament.
- Posar el formatge a sobre del pa i gratinar-lo fins que estigui una mica fos.
- Col·locar els enciams en els plats i posar per sobre: les panses i els pinyons, el bacó fregit i la rodanxa de formatge amb el pa.
- Amanir-ho tot amb un raig d'oli i un cordonet de reducció de vinagre balsàmic.

- Es pot decorar amb tomàquets xerry tallats per la meitat i fruits secs.

Aquesta recepta està adaptada del bog de cuina: Receptes.cat (https://www.receptes.cat)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada