TOFU MARINTAT AMB SALSA DE SOJA

Ingredients per 4 persones

- 400 g de tofu ferm ecològic
- 6 cullerades d'oli d'oliva
- 3 cullerades de mel
- 3 cullerades de salsa de soia
- 1 gra d'all gran
- 1 culleradeta de gingebre
- vinagre de poma
- suc de llimona

Elaboració

- Posar el tofu en un colador pressionant-lo una mica perquè deixi anar el líquid.
- Preparar la maceració: en un recipient hermètic amb tapa posar l'all picat i la resta d'ingredients. Barrejar bé.
- Tallar el tofu en filets d'1cm com a màxim de gruix i uns 5 cm de llarg, i anar-los col·locant en el recipient de manera que quedin el màxim coberts possible del líquid.
- Deixar tota la nit a la nevera i girar-los l'endemà al matí perquè s'impregnin per l'altre costat.
- Cuinar-los a la planxa sense oli a foc mitja fins que estiguin daurats pels 2 costats.


Aquesta recepta està adaptada del blog: Delicias kitchen (https://deliciaskitchen.com)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada