REVOLTILLO DE TOFU

Ingredients

- 250 g de tofu dur o extra ferm
- 6 espàrrecs verds o 2 cebes tendres
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- sal
- 1/4 de culleradeta de cúrcuma
- un polsim de pebre negre mòlt
- 1 culleradeta de midó de blat de moro (maicena)
- 1/2 gotet d'aigua

opcional:
- porro, tomaquets cherry tallats per la meitat, fonoll picat, pebrot
- sal kala namak (amb gust d'ou dur)

Elaboració

- Rentar els espàrrecs i talla-los a trossos petits.
- Escalfar l'oli a foc mitjà en una paella i posar els espàrrecs amb un polsim de sal.
- Quan estiguin mig fets, treure el tofu del paquet i desfer-lo amb les mans sobre la paella.
- Afegir la cúrcuma, el pebre i un mica més de sal. Barrejar bé.
- Deixar 5 minuts fins que alguns trossets estiguin lleugerament daurats.
- Dissoldre la maicena amb mig got d'aigua i afegir-ho a la paella.
- Remoure ràpidament i quan no quedi suc apagar el foc i servir.

El revoltillo de tofu es pot utilitzar en diversos plats:
Entrepà de tofu amb verdures, hummus, etc.
Entrepà de tofu amb tomàquet
Ensaladilla russa amb tofu
Farciment de crestes


Aquesta recepta està adaptada del blog: Sin receta (https://www.cocinasinreceta.com/)

1 comentari: