CARABASSÓ AMB FORMATGE I PERNIL

 Ingredients per 2 persones

- 1 carabassó
- 100 g de formatge ratllat
- 50 g de pernil salat tallat molt petit
- farigola fresca 


Elaboració

- Tallar el carabassó a rodanxes.
- En una paella, col·locar les rodanxes cobrint el fons i cuinar-les a la planxa (s'hauràn de fer en diverses tandes). Quan totes les rodanxes estiguin daurades per les dues cares, tornar-les a col·locar a la paella i cobrir-les amb el formatge ratllat.
- Deixar que el formatge es comenci a fondre's. Per a accelerar el procés es pot tapar.
- Afegir el pernil molt picat i una mica de farigola fresca o de qualsevol altra herba aromàtica. 
- Servir ben calent.


Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: Directo al paladar (https://www.directoalpaladar.com/)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada