AMANIDA DE CIGRONS I COGOMBRE AMB SALSA DE IOGURT

Ingredients per 4 persones

- 400 g de cigrons cuits
- 1 cogombre gran
- 1 iogurt grec
- 1 llimona
- 1 cullerada de menta picada
- 1 cullerada de julivert picat 
- 1/2 culleradeta d'anet picat
- 1/2 culleradeta d'all en pols
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- sal i pebre


Preparació

- En un bol preparar la salsa barrejant el iogurt, l'oli, l'anet, l'all en pols, la menta, un polsim de ratlladura de la llimona, sal i pebre.
- Pelar el cogombre i tallar-lo a dauets. Barrejar-ho amb els cigrons, el suc de llimona, el julivert i deixar-lo macerar durant uns 30 minuts.
- Escórrer bé, salar lleugerament (important no fer-ho abans perquè el cogombre deixarà anar la seva aigua), servir en els plats i repartir la salsa de iogurt per sobre. 
- Amanir si es vol amb un rajolí d'oli.


Aquesta recepta està adaptada del blog: El Comidista (https://elcomidista.elpais.com/).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada