AMANIDA DE COL AMB VINAGRETA

Ingredients per 4 persones

- 1/4 de col
- 2 pastanagues
- 70 g de brots de soja (frescos o en conserva)
- 70 g de blat de moro cuit

per la vinagreta:
- 1 cullerada de vinagre de poma
- 1 cullerada de vinagre d'arròs
- 2 cullerades d'oli de sèsam
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 2 cullerades de salsa de soja
- 1 cullerada de llavors torrades de sèsam
- sal i pebre


Elaboració

- Preparar la vinagreta en un recipient profund i ampli que no sigui metàl·lic (perquè no reaccionin els vinagres): posar els olis, els vinagres, la salsa de soja, les llavors de sèsam i un polsim de sal i pebre. Batre bé amb unes varetes metàl·liques fins a emulsionar.
- Tallar les fulles de la col a juliana fina, rentar-les i assecar-les bé. 
- Ratllar les pastanagues o tallar-les a juliana amb un ganivet. 
- Posar les dues verdures al bol amb la vinagreta juntament amb el blat de moro i els brots de soja. Barrejar bé perquè tot s'impregni de la vinagreta i deixar reposar a la nevera (unes hores).


Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: Directo al paladar (https://www.directoalpaladar.com/)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada