Ingredients per 4 persones
- 320 g d'espaguetis
- 200 g de gules
- 250 g de gambes (poden ser congelades)
- 250 g de tomàquets xerry
- 4 alls
- 2 bitxos petits ("guindilla de cayena")
- 2 bitxos petits ("guindilla de cayena")
- sal i pebre
- pebre vermell dolç
Elaboració
- Bullir els espaguetis en abundant aigua amb sal i escorrer-los.
- En una paella amb una mica d'oli daurar una mica els alls tallats a làmines i afegir, amb el foc més fort, les gambes pelades i els bitxos.
- Quan estiguin cuites, treure els bitxos i, posar les gules i els tomàquets tallats per la meitat.
- Donar un parell de tombs, salpebrar i afegir un polsim de pebre vermell dolç.
- Incorporar els espaguetis i deixar un parell de minuts perquè s'impregnin bé.
Servir calent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada