Ingredients per 4 persones
- 1 carbassa tallada a rodanxes
- 2 cebes tallades en 4 trossos
- 2 peres tallades a rodanxes
- ¾ tassa de formatge feta
- 3 tasses d'enciam
- 2 tasses d'escarola
- 1 tassa de ruca fresca
- ½ tassa de nous
- ½ magrana
- Fulles de menta fresca
Per amanir
- 2 cullerades de mostassa
- 3 cullerades de iogurt
- 1 cullerada de mel
- 3 cullerades de suc de llimona
- ½ culleradeta d'all en pols
- polsim de sal
Elaboració
- Engegar el forn a 200 ° C dalt i baix i posar les rodanxes de carbassa, la pera i la ceba en una safata amb paper de forn. Coure durant 20-25 minuts.
- Quan estiguin daurades treure-les forn i reservar-les perquè es refredin.
- En un bol- posar l'enciam, l'escarola i la ruca.
- En un bol petit, barrejar tots els ingredients de la salsa per amanir.
- Afegir la verdura del forn a l'amanida, el formatge feta, la magrana i les nous.
- Decorar amb unes fulles de menta fresques i amanir amb la salsa.
Aquesta recepta està adaptada del blog de La Tavella (https://www.latavella.cat/receptes-saludables/).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada