QUICHE DE CARABASSA

Ingredients

- 1 làmina de pasta brisa (tallada rodona)
- 4 ous
- 200 mL de nata
- 100 g de gruyère rallat
- 20 g de mantega
- 500 g de carbassa
- 1 ceba
- sal i pebre
 

Elaboració

- Tallar la carbassa i la ceba a talls petits i fregir-ho en una paella durant 10 minuts.
- Incorporar- hi una mica d'aigua, afluixar el foc i continuar la cocció fins que la carbassa sigui ben cuita.
- Reduir a puré i deixar refredar. 
- Obrir el forn dalt i baix a 180 ° C.
- En un bol, batre els ous, el formatge i la nata i finalment afegir el puré, la sal i el pebre.
- Posar la massa brisa sobre un bol per anar al forn.
- Afegir el farcit sobre la massa i coure al forn durant uns 40 minuts.


Aquesta recepta està adaptada del blog de La Tavella (https://www.latavella.cat/receptes-saludables/).



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada