Ingredients
- 1 làmina de pasta brisa (tallada rodona)
- 4 ous
- 200 mL de nata
- 700 g de carabassa
- 150 g formatge Gorgonzola ratllat
- 75 g de codonyat
- 150 g de Crème fraîche
- oli d'oliva
- sal i pebre negre mòlt
- 75 g de codonyat
- 150 g de Crème fraîche
- oli d'oliva
- sal i pebre negre mòlt
Elaboració
- Obrir el forn dalt i baix a 220 ºC.
- Trossejar la carn de la carbassa a daus d'uns 2 cm i posar-los en una safata de forn.
- Amanir amb un raig d'oli d'oliva i un polsim de sal i pebre, i enfornar durant 20-30 minuts.
- Mentrestant folrar un motlle de pastís de 24 cm amb la massa brisa.
- Batre junts els ous, la nata, la crème fraîche i un polsim de sal i pebre.
- Treure del forn la carabassa i posar-la per sobre de la massa brisa junt amb el codonyat tallat a daus i el formatge esmicolat.
- Abocar la barreja dels ous al motlle i enfornar durant 40 minuts.
Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: Directo al paladar (https://www.directoalpaladar.com/)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada