GALTES DE PORC AL FORN

Ingredients per 4 persones

– 4 galtes de porc
– 1 ceba gran
– 3 patates mitjanes
– Llorer
– Fines herbes
– Conyac
– Aigua


Elaboració

- Netejar les galtes i salpebrar-les.
- Posar-les en una plàtera al forn (a 200 ºC dalt i baix) amb oli i les herbes.
- Mentrestant tallar les patates a rodanxes i la ceba a juliana.
- Al cap de 45 minuts regar les galtes amb el conyac.
- Al cap de 1 hora afegir la patata i la ceba salada i empebrada, més herbes i també el llorer. Regar amb una mica d’aigua.
- Als 30 minuts girar les galtes perquè que es facin rosses per l’altre costat.
- Als 30 minuts ja es poden treure del forn.


Aquesta recepta està adaptada del blog: La meva cuina (http://lamevacuina.cat/).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada