Ingredients per 2 persones
- 1 ceba
- 4 grans d'all
- 1 pebrot vermell
- 600-700 g de tomàquets madurs
- 1 fulla de llorer
- 1 culleradeta de comí
- 1/2 culleradeta de pebre negre
- 1 bitxo (guindilla)
- 1 culleradeta de pebre vermell dolç
- 1 cullerada de sucre
- 1 culleradeta de pebre vermell dolç
- 1 cullerada de sucre
- 4 ous
polsim de sal
oli d'oliva
polsim de sal
oli d'oliva
Elaboració
- Pelar la ceba i picar-la molt petita.
- Pelar els grans d'all i picar-los també ben fins.
- Tallar el pebrot a dauets.
- Pelar els tomàquets i tallar-los també a dauets.
- En una paella gran (o una cassola baixa) amb un raig d'oli posar la ceba, els alls i els pebrots, i coure a foc lent fins que estiguin tendres.
- En una paella gran (o una cassola baixa) amb un raig d'oli posar la ceba, els alls i els pebrots, i coure a foc lent fins que estiguin tendres.
- Després posar els tomàquets, el llorer, el comí, el pebre negre, el bitxo, el pebre vermell dolç, el sucre i un polsim de sal, i coure fins que el tomàquet estigui cuit i l'aigua s'hagi evaporat gairebé totalment.
- Afegir els ous (i un polsim de sal) perquè s'escalfin en la mateixa paella i tapar. Apujar lleugerament el foc perquè la clara qualli.
- Emplatar i menjar acompanyat de pa.
- Afegir els ous (i un polsim de sal) perquè s'escalfin en la mateixa paella i tapar. Apujar lleugerament el foc perquè la clara qualli.
- Emplatar i menjar acompanyat de pa.
Aquesta recepta està adaptada del blog: Gastronomía & Cía (https://gastronomiaycia.republica.com/).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada