ALL I PEBRE DE LLOBARRO

Ingredients per 4 persones

- 2 llobarros grans
- 4-5 patates petites
- 5-6 grans d'all
- 2 cullerades de pebre dolç
- oli, sal
- aigua

Elaboració

- Fregir els alls tallats a làmines en oli abundant en una cassola.
- Un cop fregits, afegir les patates pelades i senceres i deixar durant 8-10 perquè es daurin una mica.
- Afegir el pebre vermell, el peix salpebrat i tallat a rodanxes grans i una mica de sal.
- Afegir l'aigua fins a cobrir-ho tot i deixar a foc fluix durant uns 10-15 minuts fins que el peix i la patata es coguin.

Es pot posar una picada d'ametlla i pa fregit.
Amb el caldo que sobra es pot fer una sopa amb pa torrat untat amb maionesa.

Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: CuinaDiari (http://cuinadiari.blogspot.com.es/)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada