Ingredients per 4 persones
- 4 albergínies
- 1 ceba mitjana
- 400 g de tomàquets madurs
- 2 grans d'all
- un grapat de nous
- julivert
- oli d'oliva i sal
- 1 got de brou de pollastre
Elaboració
- Tallar les albergínies a rodanxes. Salar-les i deixar-les durant 10 minuts en un escorredor perquè suïn i treguin l'amargor.
- Eixugar-les bé i fregir-les en oli. Posar-les sobre paper de cuina per eixugar l'oli sobrant.
- En una cassola, fregir els alls i la ceba tallats petits. Un cop fets, afegir els tomàquets pelats tallats a daus i també fregir-los.
- Posar les rodanxes d'albergínia i afegir les nous picades amb el morter i deixatades amb el brou de pollastre.
- Deixar-ho coure a foc lent durant uns 5-10 minuts fins que el brou s'hagi consumit.
Es pot servir junt amb 1 ou ferrat per persona.
Aquesta recepta està adaptada del llibre Cuina catalana d'Anna Maria Galera.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada