CARXOFES AL VI

Ingredients per 4 persones

 - 8 carxofes
- 1/2 tassa de vi blanc
- 1/2 tassa de brou de pollastre (o aigua)
- 1 llimona
- 2 talls de pernil salat
- 1 all
- julivert
- oli d'oliva, sal i pebre

Elaboració

- Netejar les carxofes: tallar el tronxo,  treure les fulles més dures, tallar les puntes i posar les en un bol amb aigua i llimona perquè no s'oxidin.
- Picar l'all, el julivert i el pernil molt petit amb la picadora.
- Treure les carxofes de l'aigua, escórrer-les, salpebrar-les i posar-les en una cassola amb una mica d'oli.
- Omplir les carxofes amb la picada d'all, julivert i pernil i coure-les a foc fluix. Afegir el vi i l'aigua de manera que quasi les cobreixi i amanir amb una bon raig d'oli.
- Tapar-les i deixar-les coure durant 25-30 minuts tapades a foc fluix fins que quedin toves.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada