ALBERGÍNIES AMB FORMATGE FETA I TOMÀQUET

Ingredients per 4 persones

- 4 albergínies
- 200 g de salsa de tomàquet
- 200 g de formatge feta
- oli d'oliva i sal
- farigola

Elaboració

- Pre-escalfar el forn dalt i baix a 180 ºC.
- Partir les albergínies per la meitat. Amb una cullera o algun estri per a treure boles, buidar-les.
- En un bol barrejar la carn de les albergínies, la salsa de tomàquet, el formatge feta tallat a daus, una mica de farigola i un polsim de sal.
- Posar les albergínies en una safata, salpebrar-les i omplir-les amb la barreja.
- Afegir un raig d'oli i coure-ho al forn durant 1 hora.


 Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: Directo al paladar (https://www.directoalpaladar.com/)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada